marcoenerica.reismee.nl

Brisbane – Beerwah - Noosa

Het was een beestachtig leuke dag.

Vanmorgen hebben we Brisbane verlaten en zijn naar The Australian Zoo geweest oftewel Beerw ah. Het is de dierentuin van Steve Irwin (The Crocedile Hunter). Het was nog een hele tour om Brisbane uit te komen. We kwamen midden in het centrum terecht en zie dan maar eens zonder tolwegen de stad uit te omen. Na twee keer het zelfde rondje gereden te hebben gingen we weer de goede kant op. Aan de snelweg staan enorme borden die de richting naar Beerwah aangezen en via de Steve Irwing road kom je dan ter plaatse.

Kaartjes hadden we al dus we hoefden niet in de rij (die er niet was). In de dierentuin staat alles heel goed aangegeven en ook wordt er twee keer per dag een show gegeven. Daar zijn we eerst geweest in het “Crocoseum”. Vogels, slangen en natuurlijk een kokodil. Het mooiste van de show, was absoluut de vogels die los door het stadion vlogen, echt geweldig om dat te zien. Kakatoe’s, en andere vogels van Australië. De krokodil kun je slecht africhten, die had een eigen wil en deed niet wat hij moest doen.

Veder loop je veel tussen de dieren door. Erica heeft een kangoeroe, koala en een wombat geaaid. Veder hebben we Emu’s, schildpadden, tasmanian devels en een casuwaru gezien. Het zijn daar voornamelijk dieren uit Australië. Soms kom je een medewerker tegen met een grote hagedis, vogel of wombat. Je kunt dan alles over het betreffende dier vragen. Het was in ieder geval zeer geslaagd.

Toen door gereden naar Noosa, even zwemmen, eten en slapen…..

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!